Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal

Atenţie! Informații pentru toți vizitatorii site-ului https://obzoroff.info din toate țările lumii: Dacă doriți să vă familiarizați cu aceste reguli în propria limbă, folosiți traducătorul oficial Google. Textul regulilor și al politicii noastre de confidențialitate este ușor de tradus și de înțeles, chiar dacă veți folosi traducerea automată.

Politica de confidențialitate Administrarea site-ului obzoroff.info este obligată să vă mențină confidențialitatea pe internet. Acordăm o mare atenție securizării datelor pe care ni le-ați furnizat. Politica noastră de confidențialitate se bazează pe Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) al Uniunii Europene.

Această politică de confidențialitate se aplică site-urilor web deținute și operate de obzoroff.info și subdomeniilor sale („Site-uri”). („Noi” sau „noi”) știe că vă pasă cum sunt folosite și distribuite informațiile despre dvs. Această politică de confidențialitate explică ce informații dvs. vor fi colectate de www.obzoroff.info atunci când accesați site-urile și serviciul www.obzoroff.info (inclusiv prin intermediul site-urilor web ale partenerilor noștri), cum vor fi utilizate datele și cum puteți controlează colectarea, corectarea și / sau ștergerea conținutului. Nu vom folosi sau partaja informațiile dvs. cu nimeni, cu excepția celor descrise în această Politică de confidențialitate. Această politică de confidențialitate nu se aplică informațiilor pe care le colectăm prin alte mijloace (inclusiv offline) sau din alte surse. Termenii cu majuscule care nu sunt definiți în această Politică de confidențialitate au semnificația dată în Termenii noștri. Utilizarea informațiilor colectate prin intermediul site-urilor noastre va fi limitată la scopurile prevăzute de această politică de confidențialitate și de Termenii și condițiile noastre pentru clienți.

Politica de confidențialitate GDPR a site-ului obzoroff.info

Folosim fișiere cookie pentru afișarea corectă a conținutului site-ului web și pentru confortul navigării pe obzoroff.info. Sunt fișiere mici, care sunt stocate pe dispozitivul dvs. Acestea ajută site-ul web să-și amintească informații despre dvs., cum ar fi în ce limbă utilizați site-ul și ce pagini ați deschis deja. Aceste informații vor fi utile în următoarea vizită. Datorită fișierelor cookie, navigarea site-ului devine mult mai convenabilă. Puteți afla mai multe despre aceste fișiere în Wikipedia. Puteți configura recepția și blocarea cookie-urilor chiar și în browser. Incapacitatea de a primi fișiere cookie poate limita funcționalitatea site-ului web.

Prelucrarea datelor cu caracter personal de către alte servicii

Acest site web utilizează servicii online terțe, care efectuează colectarea datelor, independent de noi. Astfel de servicii includ: Google Analytics. Datele colectate de aceste servicii pot fi furnizate altor servicii din cadrul respectivelor organizații. Ei pot utiliza datele pentru personalizarea publicității a propriei rețele de publicitate. Puteți afla despre acordurile de utilizare ale acestor organizații pe site-urile lor web. De asemenea, puteți refuza colectarea datelor dvs. personale. De exemplu, poate fi găsit suplimentul pentru browserul de excludere Google Analytics aici. Nu transmitem date personale altor organizații sau servicii, care nu sunt enumerate în această politică de confidențialitate. Ca excepție, datele colectate pot fi furnizate la o cerere legală a autorităților de stat, care sunt autorizate să solicite aceste informații.

Site-ul nostru obzoroff.info poate conține linkuri către alte site-uri web, care nu sunt sub controlul nostru. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestor site-uri web. Vă recomandăm să vă familiarizați cu politica de confidențialitate a fiecărui site web pe care îl vizitați, dacă există o astfel de politică.

Informații pe care le colectăm în numele nostru

  • (a) Serviciul nostru: putem colecta informații de identificare personală despre dvs., cum ar fi numele dvs. complet, numărul de telefon, adresa de e-mail sau altele similare, atunci când vă înregistrați pentru un cont. Dacă alegeți să cumpărați un produs de la noi, noi sau procesatorii noștri de plăți terți vă vom colecta informațiile de plată. Când utilizați Serviciul www.obzoroff.info sau dacă vizitați site-urile noastre web, este posibil să primim anumite informații despre dvs., după cum este descris mai jos. Cu toate acestea, putem trimite orice e-mailuri promoționale; este posibil să vă trimitem e-mailuri legate de servicii legate de contul dvs. Dacă nu mai doriți să primiți aceste e-mailuri, puteți renunța la ele anulându-vă contul.
  • (b) Cookie-uri și tehnologii de urmărire: tehnologii precum: cookie-uri, balize, etichete și scripturi sunt utilizate de www.obzoroff.info. Aceste tehnologii pot fi utilizate în analiza tendințelor, administrarea site-urilor, urmărirea mișcărilor dvs. în jurul site-urilor și pentru colectarea informațiilor demografice despre baza noastră de utilizatori în ansamblu. Folosim cookie-uri pentru a ne aminti setările utilizatorilor, precum și pentru autentificare și analize. Utilizatorii pot controla utilizarea cookie-urilor la nivel de browser individual. Dacă respingeți cookie-urile, este posibil să utilizați în continuare site-urile noastre, dar capacitatea dvs. de a utiliza unele caracteristici sau zone ale site-urilor noastre poate fi limitată. De asemenea, folosim Google Analytics, Google Tag Manager. Unele sau toate aceste instrumente pot fi utilizate pentru a urmări informații despre comportamentul dvs. pe site-ul nostru web, în ​​funcție de regiunea dvs.

Informații pe care le colectăm în numele clienților noștri

  • (a) Serviciul nostru. Colectăm date în numele clienților noștri care utilizează Serviciul www.obzoroff.info (prin încorporarea codului nostru pe site-urile lor web) cu privire la comportamentul vizitatorilor site-urilor sau aplicațiilor mobile ale clienților noștri. Când vizitați astfel de site-uri web sau aplicații mobile, este posibil să primim anumite informații despre comportamentul dvs., inclusiv activitatea serială, conținutul paginii, clicul / atingerea, mișcarea, derularea și activitatea tastării (în unele cazuri).
  • (b) Informații legate de datele colectate pentru vizitatorii noștri: obzoroff.info colectează informații sub conducerea clienților săi și nu are nicio relație directă cu persoanele ale căror date le poate prelucra. Dacă sunteți client al unuia dintre clienții noștri actuali și nu mai doriți să fiți urmăriți de un astfel de client, vă rugăm să contactați direct clientul respectiv. Putem transfera informații personale către companii care ne ajută să oferim serviciul nostru. Transferurile către terțe părți ulterioare sunt acoperite de acordurile de servicii cu clienții noștri.
  • (c) Accesul și păstrarea datelor controlate de clienții noștri: O persoană care este un client actual sau fost www.obzoroff.info care caută acces sau dorește să corecteze, să modifice sau să șteargă date inexacte ar trebui să-și îndrepte întrebarea către leadzevs@gmail.com . O persoană care este clientul unui client actual sau fost al www.obzoroff.info care caută acces sau dorește să corecteze, să modifice sau să șteargă date inexacte ar trebui să-și direcționeze mai întâi întrebarea către respectivul client și apoi, dacă nu se obține un răspuns sau răspunsul nu este satisfăcător, ar trebui să contactați leadzevs@gmail.com.

Vom păstra datele personale pe care le prelucrăm în numele clienților noștri atât timp cât este necesar pentru furnizarea serviciilor noastre. www.obzoroff.info va păstra aceste informații personale, după cum este necesar, pentru a ne conforma obligațiilor noastre legale, a soluționa litigiile și a ne pune în aplicare acordurile.

Informații pe care le colectăm din partea terților

Cookie-uri și tehnologii de urmărire: Tehnologii precum: cookie-uri, balize, etichete și scripturi sunt utilizate de partenerii noștri, afiliați, analitici sau furnizori de servicii. Aceste tehnologii pot fi utilizate pentru analizarea tendințelor, administrarea site-urilor, urmărirea mișcărilor dvs. în jurul site-urilor și pentru a colecta informații demografice despre baza noastră de utilizator în ansamblu. Este posibil să primim rapoarte bazate pe utilizarea acestor tehnologii de către aceste companii, atât pe bază individuală, cât și agregată.

Cum folosim informațiile dumneavoastră

  • (a) Folosim informațiile pe care le colectăm pentru a opera și întreține site-urile noastre și Serviciul www.obzoroff.info și pentru a răspunde la întrebările și preocupările dvs. Temeiul legal este articolul 6 alineatul (1) din Legea privind protecția datelor și art. 6 (1) (f) din Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR).
  • (b) Dacă v-ați dat consimțământul, folosim informațiile pe care le colectăm pentru a vă trimite comunicări de marketing în newsletter-ul nostru. Baza legală este secțiunea 6 (1) din Legea privind protecția datelor din India și art. 6 (1) (a) din GDPR.
  • (c) Folosim de asemenea informațiile pe care le colectăm pentru a ajuta clienții noștri să își îmbunătățească site-ul web.

Cum vă împărtășim informațiile dvs.

  • (a) Informații de identificare personală: www.obzoroff.info nu va închiria sau vinde informațiile dvs. de identificare personală altora. Putem stoca informații personale în locații în afara controlului direct al www.obzoroff.info (de exemplu, pe servere sau baze de date co-localizate cu furnizorii de găzduire). Orice informație de identificare personală pe care alegeți să o puneți la dispoziția publicului pe site-urile noastre sau în Serviciul www.obzoroff.info, cum ar fi postarea comentariilor pe pagina site-ului nostru web, va fi disponibilă pentru alții. Dacă eliminați informațiile pe care le-ați făcut publice pe site-urile noastre sau în serviciul www.obzoroff.info, copiile pot rămâne vizibile în paginile memorate în cache și arhivate ale site-urilor noastre sau în serviciul www.obzoroff.info sau dacă alți utilizatori au copiat sau salvat acea informație. Site-ul nostru web este gestionat de o aplicație terță parte care poate necesita înregistrarea dvs. pentru a posta un comentariu. Nu avem acces sau control al informațiilor postate pe site. Va trebui să contactați sau să vă conectați la aplicația terță parte dacă doriți ca informațiile personale care au fost postate în secțiunea de comentarii să fie eliminate. Pentru a afla cum aplicația terță parte folosește informațiile dvs., vă rugăm să consultați politica lor de confidențialitate.
  • (b) Informații care nu pot fi identificate personal: Putem partaja informații care nu pot fi identificate personal (cum ar fi date de utilizare anonime, pagini și adrese URL de trimitere / ieșire, tipuri de platforme, numărul de clicuri etc.) cu părțile terțe interesate pentru a le ajuta să înțeleagă modele de utilizare pentru anumite servicii www.obzoroff.info și cele ale partenerilor noștri. Partenerii noștri au, de asemenea, opțiunea de a publica rezultatele pentru site-urile lor web pe Serviciul www.obzoroff.info. Astfel de rezultate constau numai din informații care nu pot fi identificate personal. Dacă alegeți să publicați astfel de rezultate pe Serviciul sau site-ul www.obzoroff.info (de exemplu, în galeria noastră de rezultate), înțelegeți și sunteți de acord ca aceste informații, împreună cu orice informații de identificare personală pe care alegeți să le puneți la dispoziție în legătură cu astfel de informații. Datele vor fi puse la dispoziția publicului. Prin publicarea rezultatelor dvs. pe Serviciul sau site-ul www.obzoroff.info, sunteți de acord că ați obținut toate acordurile necesare pentru a face publice aceste informații și că acest lucru nu va încălca nicio lege. Dacă eliminați informațiile pe care le-ați făcut publice pe Serviciul sau site-ul www.obzoroff.info, copiile pot rămâne vizibile în paginile cache și arhivate ale serviciului sau site-ului www.obzoroff.info sau dacă alți utilizatori au copiat sau au salvat aceste informații. . Informațiile care nu pot fi identificate personal pot fi stocate pe termen nelimitat.
  • (c) Cazuri în care ni se cere să vă împărtășim informațiile: www.obzoroff.info va dezvălui informațiile dvs. acolo unde legea impune acest lucru, dacă este supus unei proceduri legale sau dacă considerăm în mod rezonabil că o astfel de acțiune este necesară pentru a (a) respecta cu legea și cererile rezonabile de aplicare a legii; (b) pentru a impune Termenii și condițiile noastre sau pentru a proteja securitatea sau integritatea Serviciului nostru; și / sau (c) să exercite sau să protejeze drepturile, proprietatea sau siguranța personală a www.obzoroff.info, a utilizatorilor noștri sau a altora.
  • (d) Ce se întâmplă în cazul unei schimbări de control: putem cumpăra sau vinde / dezinvesti / transfera compania (inclusiv orice acțiuni ale companiei) sau orice combinație a produselor, serviciilor, activelor și / sau afacerilor sale. Informațiile dvs., cum ar fi numele și adresele de e-mail ale clienților, și alte informații despre Utilizatori legate de Serviciul www.obzoroff.info pot fi printre articolele vândute sau transferate în alt mod în aceste tipuri de tranzacții. De asemenea, putem vinde, atribui sau transfera astfel de informații în cursul dezinvestirilor corporative, fuziunilor, achizițiilor, falimentelor, dizolvărilor, reorganizărilor, lichidărilor, tranzacțiilor similare sau procedurilor care implică întreaga sau o parte a companiei. Veți fi informat prin e-mail și / sau o notificare importantă pe site-ul nostru cu privire la orice modificare a proprietății sau utilizării informațiilor dvs. personale, precum și orice alegeri pe care le-ați putea avea cu privire la informațiile dvs. personale.
  1. Cum vă protejăm informațiile. Site-ul www.obzoroff.info este preocupat de protejarea confidențialității și a datelor dvs., dar nu putem asigura sau garanta securitatea oricăror informații pe care le transmiteți către www.obzoroff.info sau nu putem garanta că datele dvs. din Serviciul www.obzoroff.info ar putea să nu fie accesat, dezvăluit, modificat sau distrus prin încălcarea oricărei garanții fizice, tehnice sau manageriale standard din industrie. Când introduceți informații sensibile (cum ar fi datele de conectare) în formularele noastre de înregistrare sau de comandă, criptăm aceste informații folosind cookie-urile de chat tawk.to și Google Analytics. Cu toate acestea, nicio metodă de transmitere prin Internet sau metodă de stocare electronică nu este 100% sigură. Prin urmare, nu putem garanta securitatea sa absolută. Dacă aveți întrebări despre securitate pe site-ul nostru, ne puteți contacta la leadzevs@gmail.com. Folosim o platformă de ajutor externă și o companie de procesare a cardului de credit pentru a vă factura dacă achiziționați servicii. Aceste companii nu rețin, partajează, stochează sau utilizează informații de identificare personală în alte scopuri.
  2. Vă rugăm să consultați pagina noastră dedicată pentru a afla mai multe despre abordarea noastră în GDPR.
  3. Compromisul informațiilor personale. În cazul în care informațiile personale sunt compromise ca o încălcare a securității, www.obzoroff.info va notifica prompt clienții noștri în conformitate cu legislația aplicabilă.
  4. Alegerile dvs. despre informațiile dvs. Pentru clienții actuali www.obzoroff.info, puteți revizui, corecta, actualiza sau șterge inexactitățile informațiilor despre dvs. pe care le păstrează www.obzoroff.info, conectându-vă la contul dvs. pentru a vă actualiza parola și informațiile de facturare. Alternativ (pentru persoanele vizate urmărite de www.obzoroff.info și foștii clienți www.obzoroff.info), ne puteți contacta direct la leadzevs@gmail.com. Vă vom confirma solicitarea în câteva ore și o vom gestiona cu promptitudine. Dacă doriți să renunțați la urmărirea software-ului de analiză www.obzoroff.info, puteți face acest lucru la https://www.obzoroff.info. Legea privind protecția datelor vă oferă o serie de drepturi în legătură cu prelucrarea datelor dvs. personale. În acest sens, aveți dreptul să solicitați să rectificăm sau să ștergem datele cu caracter personal sau să restricționăm prelucrarea datelor dvs. personale, dacă credeți că acestea sunt inexacte. În plus, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării bazate pe interesele noastre legitime ca bază legală. Ni se cere să evaluăm și să acționăm la cererea dvs. În plus, aveți și dreptul la portabilitatea datelor, dacă ar trebui să devină relevantă. Aveți dreptul de a depune o reclamație la autoritatea locală de supraveghere.

Păstrarea informațiilor dvs. personale

  • (a) Dacă aveți un cont la www.obzoroff.info, vă vom păstra informațiile atât timp cât contul dvs. este activ sau este necesar pentru a vă oferi servicii. Vom păstra și vom utiliza informațiile dvs. după cum este necesar pentru a ne respecta obligațiile legale, pentru a rezolva litigiile și pentru a ne pune în aplicare acordurile.
  • (b) Dacă sunteți un vizitator al site-urilor www.obzoroff.info, vom păstra informațiile dvs. atât timp cât este necesar, dar nu mai mult de un (1) an de la ultima vizită pe site-urile noastre.
  1. Confidențialitatea copiilor. Protejarea intimității copiilor mici este deosebit de importantă. Din acest motiv, www.obzoroff.info nu colectează sau solicită cu bună știință informații personale de la nimeni sub vârsta de 13 ani. În cazul în care aflăm că am colectat informații personale de la un copil sub 13 ani, vom șterge aceste informații ca cât mai repede posibil. Dacă credeți că am putea avea informații de la sau despre un copil sub 13 ani, vă rugăm să ne contactați la leadzevs@gmail.com.
  2. Proceduri de notificare. Politica noastră este de a vă furniza notificări, indiferent dacă aceste notificări sunt solicitate prin lege sau sunt în scopuri de marketing sau în alte scopuri legate de afaceri, prin e-mail, notificare scrisă sau pe hârtie sau prin afișarea vizibilă a unei astfel de notificări în Serviciu, astfel cum este stabilit de www.obzoroff.info la propria sa discreție. Ne rezervăm dreptul de a determina forma și mijloacele de a vă furniza notificări, cu condiția să puteți renunța la anumite mijloace de notificare, așa cum este descris în această politică de confidențialitate.
  3. Link-uri către alte site-uri web. Nu suntem responsabili pentru practicile utilizate de site-urile web sau de serviciile legate sau către Serviciul sau site-urile www.obzoroff.info, inclusiv informațiile sau conținutul conținut în acestea. Vă rugăm să rețineți că atunci când utilizați un link pentru a merge de la Serviciul sau site-urile www.obzoroff.info la un alt site sau serviciu, Politica noastră de confidențialitate nu se aplică site-urilor sau serviciilor terțe. Navigarea și interacțiunea dvs. pe orice site sau serviciu terță parte, inclusiv cele care au un link sau o reclamă pe site-ul nostru, sunt supuse regulilor și politicilor proprii ale terțelor părți.
  4. Widget-uri Social Media: Site-ul nostru include funcții de social media, cum ar fi butonul Facebook Like și alte widget-uri, care rulează pe site-ul nostru. Aceste funcții pot colecta adresa dvs. IP și ce pagină vizitați pe site-ul nostru și pot seta un cookie pentru a permite funcției să funcționeze corect. Funcțiile și widget-urile de socializare sunt fie găzduite de o terță parte, fie găzduite direct pe site-ul nostru. Interacțiunile dvs. cu aceste funcții sunt reglementate de politica de confidențialitate a organizației care o furnizează.
  5. Modificări ale politicii noastre de confidențialitate. Toate modificările aduse acestei Politici de confidențialitate sunt eficiente atunci când sunt postate pe această pagină. Când vom modifica politica într-o manieră semnificativă, vă vom anunța prin e-mail și / sau o notificare proeminentă pe site-ul nostru, înainte ca această modificare să devină efectivă și să actualizăm „data intrării în vigoare” din partea de sus a acestei pagini.

Informații de contact

Dacă aveți întrebări cu privire la această politică de confidențialitate, practicile acestui site sau relațiile dvs. cu acest site web, vă rugăm să ne contactați la psyleads@gmail.com sau să utilizați formularul de contact. Această Politică de confidențialitate pentru datele personale ale utilizatorilor și cititorilor browserului (denumită în continuare „Politica de confidențialitate”) se aplică tuturor informațiilor postate pe site-ul web pe Internet la: https://obzoroff.info (denumit în continuare Site), ce utilizatori și administrația Site-ului pot obține despre Utilizator în timp ce utilizează Site-ul (inclusiv date cu caracter personal la înregistrarea Utilizatorului pe site, date lăsate în comentarii la articolele trimise prin e-mail sau prin formularul de feedback).

Utilizarea oricărei informații postate pe site-ul Review Review înseamnă acceptarea necondiționată a Utilizatorului cu această politică și condițiile pentru prelucrarea informațiilor sale personale specificate în aceasta; în caz de dezacord cu aceste condiții, Utilizatorul trebuie să se abțină de la utilizarea informațiilor publicate și a Site-ului în ansamblu.

Atunci când copiați conținut (text, imagini, videoclipuri și așa mai departe) pe orice alt site, rețea socială, blog personal și alte resurse externe de pe Internet, Utilizatorul trebuie să furnizeze un link către sursă: https://obzoroff.info

Dispoziții generale ale politicii de confidențialitate

  • 1.1. În cadrul acestei politici, informațiile personale ale utilizatorului înseamnă:
  • 1.1.1. Orice informații personale pe care Utilizatorul le furnizează despre el însuși în procesul de utilizare a Site-ului, inclusiv datele personale ale Utilizatorului. Obligativitatea furnizării informațiilor este marcată într-un mod special în câmpurile desemnate. Alte informații sunt furnizate de Utilizator la discreția sa personală.
  • 1.1.2. Datele care sunt transmise automat către Administrația site-ului în timpul utilizării acestuia folosind software-ul instalat pe dispozitivul Utilizatorului, inclusiv adresa IP, datele cookie, informații despre browserul Utilizatorului (sau un alt program care oferă acces la servicii), caracteristicile tehnice ale echipamente și software utilizate de Utilizator, data și ora de acces la servicii, adresele paginilor solicitate și alte informații similare.
  • 1.2. Această politică de confidențialitate se aplică numai site-urilor https://obzoroff.info și oglinzilor sale cu prefixul „www”. Site-ul nu controlează și nu este responsabil pentru site-urile terțe, către care Utilizatorul poate urma linkurile disponibile pe Site-uri https://obzoroff.info.
  • 1.3. Operatorul datelor cu caracter personal în sensul prezentei politici este Revista Internațională de Informații Medicale Obzoroff Info.

Scopul procesării informațiilor personale utilizatorii noștri

  • 2.1. Site-ul colectează și stochează doar acele informații personale necesare pentru a oferi răspunsuri la întrebările cititorilor site-ului, comentariile utilizatorilor la publicațiile jurnalului Obzoroffoff sau executarea acordurilor și contractelor cu utilizatorul, cu excepția cazului în care legea prevede stocarea obligatorie a informații personale pentru o perioadă specificată de lege.
  • 2.2. Informațiile personale ale Site-ului sunt prelucrate de site-ul Web în următoarele scopuri:
  • 2.2.1. Stabilirea de feedback cu Utilizatorul, inclusiv trimiterea de notificări, întrebări cu privire la utilizarea Site-ului, furnizarea de servicii legate de consultare, procesarea cererilor și solicitărilor din partea Utilizatorului.
  • 2.2.2. Confirmarea exactității și completitudinii datelor cu caracter personal furnizate de Utilizator.
  • 2.2.3. Furnizarea utilizatorului de informații eficiente și asistență tehnică în caz de probleme asociate cu utilizarea Site-ului.

Condiții de prelucrare a informațiilor personale ale utilizatorilor și transferul acestora către terțe părți

  • 3.1. În ceea ce privește informațiile personale ale Utilizatorului, confidențialitatea acesteia este păstrată, cu excepția cazurilor în care Utilizatorul furnizează în mod voluntar informații despre sine pentru accesul general la cercul nelimitat de persoane. Atunci când utilizează servicii individuale, Utilizatorul este de acord că o anumită parte din informațiile sale personale devin disponibile publicului.
  • 3.2. Operatorul are dreptul de a transfera informațiile personale ale Utilizatorului către terți în următoarele cazuri:
  • 3.2.1.User a consimțit la astfel de acțiuni.
  • 3.2.2. Transferul este necesar pentru ca Utilizatorul să utilizeze un anumit serviciu sau pentru executarea unui anumit acord sau contract cu Utilizatorul.
  • 3.2.3. Transferul este prevăzut de legea rusă, internațională sau de altă lege aplicabilă în cadrul procedurii stabilite prin lege.
  • 3.3. Prelucrarea datelor cu caracter personal ale Utilizatorului se efectuează fără nicio limită de timp prin orice mijloace legale, inclusiv în sistemele de informații cu caracter personal folosind instrumente de automatizare sau fără a utiliza astfel de instrumente. Prelucrarea datelor cu caracter personal ale Utilizatorilor se efectuează în conformitate cu Legea federală din 27.07.2006 nr. 152-FL „Cu privire la datele cu caracter personal” și prevederile Legii federale din 07.02.2017 nr. 13-FL.
  • 3.4. Operatorul va lua măsurile organizatorice și tehnice necesare pentru a proteja informațiile personale ale Utilizatorului de accesul ilegal sau accidental, distrugerea, modificarea, blocarea, copierea, distribuirea, precum și de la alte acțiuni ilegale ale terților.

Obligațiile părților

  • 4.1. Utilizatorul site-ului Obzoroff trebuie:
  • 4.1.1. Furnizați informații despre datele personale necesare pentru a utiliza Site-ul.
  • 4.1.2. Actualizați, completați informațiile furnizate despre datele cu caracter personal în cazul schimbării acestor informații.
  • 4.2. Operatorul trebuie.
  • 4.2.1. Utilizați informațiile obținute exclusiv în scopurile specificate în prezenta Politică de confidențialitate.
  • 4.2.2. Asigurați confidențialitatea informațiilor confidențiale, să nu dezvăluiți fără permisiunea scrisă prealabilă a Utilizatorului și să nu vindeți, să schimbați, să publicați sau să dezvăluiți în mod diferit datele personale ale Utilizatorului, cu excepția celor prevăzute în prezenta Politică de confidențialitate.
  • 4.2.3. Luați măsuri de precauție pentru a proteja confidențialitatea datelor personale ale Utilizatorului în conformitate cu procedura utilizată în mod obișnuit pentru a proteja acest tip de informații în tranzacțiile comerciale existente.
  • 4.2.4. Efectuați blocarea datelor private referitoare la Utilizatorul relevant din momentul solicitării sau al solicitării Utilizatorului sau al reprezentantului său legal sau al organismului autorizat pentru protecția drepturilor persoanelor cu date cu caracter personal pentru perioada de verificare în caz de încredere personală informații sau acțiuni ilegale.

Responsabilitatea părților

  • 5.1. Administrația Site-ului, care nu și-a îndeplinit obligațiile, este răspunzătoare pentru pierderile suportate de Utilizator în legătură cu utilizarea nelegală a datelor cu caracter personal, în conformitate cu legislația Federației Ruse.
  • 5.2. În cazul pierderii sau dezvăluirii informațiilor confidențiale, Administrația site-ului nu este responsabilă dacă aceste informații confidențiale:
  • 5.2.1. A devenit domeniu public înainte de pierderea sau dezvăluirea sa.
  • 5.2.2. A fost primit de la o terță parte înainte de primirea acesteia de către Administrația site-ului.
  • 5.2.3. Acesta a fost dezvăluit cu acordul Utilizatorului.

Soluționare a litigiilor

  • 6.1. Înainte de a depune un proces în litigiile care decurg din relația dintre Utilizatorul site-ului și Administrația site-ului, este obligatoriu să depuneți o cerere (o propunere scrisă pentru soluționarea voluntară a litigiului).
  • 6.2. Beneficiarul cererii în termen de 30 (treizeci) de zile calendaristice de la data primirii reclamației va notifica reclamantului în scris rezultatele examinării cererii.
  • 6.3. Dacă nu se ajunge la acord, disputa va fi înaintată instanței în conformitate cu legislația actuală a Federației Ruse.
  • 6.4. Legislația actuală a Federației Ruse se aplică acestei politici de confidențialitate și relației dintre utilizator și administrația site-ului.

Condiții suplimentare

  • 7.1. Operatorul are dreptul de a face modificări ale prezentei Politici de Confidențialitate fără acordul Utilizatorului.
  • 7.2. O nouă politică de confidențialitate produce efecte din momentul publicării pe site-ul web, cu excepția cazului în care se prevede altfel prin noua ediție a Politicii de confidențialitate.
  • 7.3.Orice sugestie sau întrebare despre această politică de confidențialitate trebuie raportată prin e-mail (leadzevs@gmail.com).
  • 7.4. Politica actuală de confidențialitate este localizată la: https://obzoroff.info/gdpr-privacy-policy-of-obzoroff/.
Obzoroff - Romania